6947903338 ΣΑΡΩΝΙΔΟΣ 98, Ανάβυσσος gkouv.sot@gmail.com
hero image

 

ΓΚΟΥΒΕΛΗΣ | ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ NAVIOP
Αυτοματισμοί Yachts Ανάβυσσος Αθήνα

______

προφίλ


Είμαστε οι επίσημοι αντιπρόσωποι της εταιρείας Naviop από το 2005 στην Ελλάδα και την ανατολική Μεσόγειο και έχουμε άμεση πρόσβαση στο Naviop Italy με διαδικτυακές συνδέσεις.

Τα σκάφη που επισκευάζουμε ή στα οποία έχουμε κάνει εγκαταστάσεις, είναι των εταιρειών Ferretti, Riva, Mochi, Pershing, Azimut, San Lorenzo, Cranchi Winder και άλλα σκάφη μήκους 50 έως 150 μέτρων. Όλα τα χρόνια που βρισκόμαστε στο χώρο, έχουμε με επιτυχία συνεργαστεί με yachts από την Ελλάδα, τη Τουρκία, το Ισραήλ, τη Σερβία και τον Λίβανο.

Βασισμένο στην οθόνη αφής Genius Glass 7, το NAVIOP NRG διαθέτει έως και 16 ελεγχόμενα κυκλώματα από την πλακέτα διανομής NAVIOP EGON, ικανά να παρέχουν ρεύμα σε όλο το σκάφος. Το NAVIOP NRG είναι ένα σύστημα 9-32 volt ικανό να παρακολουθεί και να ελέγχει κυκλώματα, όπως φώτα πλοήγησης, φώτα σκάλας, φώτα καμπίνας, φώτα κινητήρα, αντλίες κ.λπ.

 

Το σύστημα διατίθεται στις ακόλουθες εκδόσεις:
NRG: 8 ελεγχόμενα κυκλώματα, 8 κυκλώματα παρακολούθησης, οθόνη δεδομένων κινητήρα
NRG Plus: 12 ελεγχόμενα κυκλώματα, 12 κυκλώματα παρακολούθησης, οθόνη δεδομένων κινητήρα
NRG Lagoon: 16 ελεγχόμενα κυκλώματα, 16 κυκλώματα παρακολούθησης, εμφάνιση δεδομένων κινητήρα , παρακολούθηση τάσης μπαταριών, πρύμνη, γωνία τιμονιού και αισθητήρας καυσίμου
NRG Lagoon plus: 16 ελεγχόμενα κυκλώματα, 16 κυκλώματα παρακολούθησης, οθόνη δεδομένων κινητήρα, παρακολούθηση τάσης μπαταριών, πρύμνη, γωνία τιμονιού και αισθητήρας καυσίμου, βιντεοκάμερα tcpip, έλεγχος rgb, τηλεχειριστήριο σε tablet (ipad, android) και υπολογιστής βιντεοκάμερας και χειριστήρια φωτός.

 

 

Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις NAVIOP NRG, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.
www.naviop.com